Sneeuwklassen 30.01.2020

Hallo

Hier ons laatste bericht uit Pejo. Morgen wordt het een drukke avond na het skiën en zal er geen tijd zijn om een bericht te posten.

Gisteren hebben we een heel mooie avond beleefd. Acht groepen gaven het beste van zichzelf tijdens de playbackshow. Eigenlijk moeten we de naam veranderen in ‘Donk and Herk got talent’… want wat een talent hebben we gezien! Bij momenten was het hilarisch en moesten we lachen tot de tranen van onze wangen rolden. Op andere momenten was het muisstil en kwamen er tranen van emotie. In één woord: prachtig! De jury had een moeilijke taak om een winnaar te kiezen en uiteindelijk werd het een ex-aequo tussen drie groepen. Van Donk stonden Yannick en Jens op het podium. Maar ook de anderen deden het heel goed!

Vandaag hebben we weer een ganse dag geskied onder een stralend zonnetje. En het ging alweer heel wat beter. Alle groepen zijn ook in het funpark geweest, iets waar ze heel erg naar uitkeken. Iedereen, zonder uitzondering, doet het uitstekend. Ook de kinderen die al geskied hadden, hebben deze week heel wat bijgeleerd. Iedereen tevreden dus.

Morgen gaan we nog een ganse dag skiën. Daarna gaan we onder de douche, pakken we onze valies en na het eten hopen we rond zeven uur te vertrekken.

De meeste kinderen willen graag nog wat blijven omdat ze zich zo amuseren maar van de andere kant zijn ze ook heel blij om weer naar huis te gaan.

Maar eerst nog één van de hoogtepunten: onze fuif!

Heel veel groeten en tot zaterdagmorgen!