Sneeuwklassen 29.01.2020

Goede avond

 

Vandaag konden we wat langer slapen want er werd niet geskied. Die extra slaap kwam als geroepen want na drie vermoeiende skidagen zijn we toch wat moe.

Maar rustdag wil niet zeggen dat we niets te doen hebben. Integendeel. Zowel voormiddag als namiddag stond er een activiteit op het programma.

Voormiddag hebben we een wandeling gemaakt naar ‘Baita tre larici’, het ‘café aan de drie lorken’. Er waren niet alleen drie lorken te zien, maar ook paarden, ezels en buffels. Maar het mooiste was een pasgeboren buffeltje. Die kon natuurlijk rekenen op veel ah’s en oh’s! Nadat we bij de dieren geweest waren, gingen we naar het cafeetje en daar kregen we een lekkere warme choco of een watertje met een muntsmaak. En de sfeer werd verzorgd door Jens en Juan. Zij lieten hun gitaarkunsten zien en kregen ook van het personeel een applausje.

Na het middageten hielden we platte rust en daarna namen we de gondel naar Pejo 3000. Dat werd een hele belevenis. We waanden ons op het dak van de wereld. We speelden er ook in de sneeuw, wat heel leuk was met de verse laag sneeuw van gisteren.

Alweer een superleuke dag dus. En hij is nog niet ten einde want vanavond staat de playbackshow op het programma. Dat wordt ook weer plezant.

Jullie zien het… we amuseren ons nog steeds!

 

Heel veel knuffels van ons allemaal en tot morgen.