Sneeuwklassen 27.01.2020

Buona sera

Met ons gaat alles nog heel goed. We hebben het nog steeds naar onze zin. Na dag drie beginnen we ons hier ook helemaal thuis te voelen. We kennen het hotel, weten de weg naar de skilift, hebben al wat routine in het aandoen van de skischoenen, genieten van het lekker eten… kortom alles loopt zoals we het willen.

Het ‘vier-op-een-rij-tornooi’ was ook heel fijn gisterenavond. We speelden anderhalf uur lang verschillende wedstrijden tegen verschillende kinderen. De finale wordt vanavond gespeeld door twee leerlingen van Herk. We laten  het niet aan ons hart komen want wij doen de olympische leuze alle eer aan: meedoen is belangrijker dan winnen!

Vandaag hebben we weer twee skilessen gehad en voormiddag was een stralende zon weer van de partij. Het gaat fantastisch goed vooruit! Onze kinderen skiën rond alsof ze nooit iets anders gedaan hebben. Links en rechts wordt er al eens gevallen maar dat deert ons niet. Het plezier straalt van alle gezichten af en dan zijn wij, leerkrachten, heel gelukkig.

Vanavond is het casinoavond en daarna zullen we weer slapen als roosjes.

Heel veel groetjes van ons voor iedereen in Donk en omstreken.