Sneeuwklassen 26.01.2020

Hallo

 

Hier meer nieuws uit Pejo.

Onze tweede dag zit er bijna op. Vanmorgen lag iedereen nog goed te slapen toen we hen om half acht gingen wekken. Toch zaten onze kapoenen een half uurtje later fris en monter aan de ontbijttafel. En ze hadden grote honger… cornflakes, yoghurt, broodjes, croissants,… alles ging goed binnen. Ze hadden dus genoeg energie binnen voor de eerste echte skilessen.

De groepen werden ingedeeld en de kinderen gingen met hun skileraar aan de slag. De twee groepen met gevorderden gingen dadelijk met de lift naar boven om hun techniek bij te schaven.

De drie beginnersgroepen gingen ook naar boven en bleven daar op de oefenpiste om hun eerste oefeningen te doen. Iedereen was heel enthousiast. Onder een stralend zonnetje werd er duchtig geoefend. Ook namiddag oefenden we verder. De zon was niet meer van de partij maar dat deerde ons niet.

Als kers op de taart zagen we drie mooie hertjes onder de lift.

Moe maar voldaan kwamen we terug in het hotel en deden we ons tegoed aan al het lekkers dat we meekregen van jullie. Langs deze weg nog eens een dikke dankjewel hiervoor!

Na de bingoavond van gisteren staat vanavond ons ‘vier-op-een-rij-tornooi’ op het programma. Plezier verzekerd!

Eerst nog douchen en eten. Vanmiddag werd er trouwens ook weer goed gesmuld: verse hamburger en overheerlijke frietjes.

Heel veel lieve groetjes van ons.