Sneeuwklassen 25.01.2020

Hallo

Hier het eerste nieuws van onze Sneeuwklassen.

We vertrokken gisterenavond rond half acht naar Peio. Iedereen was heel blij dat het langverwachte moment eindelijk was aangebroken.

We hadden een heel fijne en rustige busreis. We keken een film, speelden spelletjes en babbelden heel wat af. Rond elf uur was het tijd om de benen te strekken en daarna gingen de lichten uit en was het tijd om te slapen. Iedereen heeft wat kunnen slapen, de ene al wat meer als de andere maar uiteindelijk kon iedereen de slaap vatten.

Toen we vanmorgen rond half zeven wakker werden waren we al in Italië. Om tien voor tien arriveerden we in Peio. Vermits we niet dadelijk in onze kamers konden, gingen we eerst een kleine wandeling maken. We genoten van de frisse lucht en natuurlijk van de sneeuw.

Daarna was het tijd om onze bagage uit te pakken en om twaalf uur aten we de eerste pasta van de week. Het zal zeker niet de laatste zijn!

Namiddag pasten we onze skischoenen aan en dan was het tijd voor het eerste hoogtepunt: de skigewenning. Met vallen en opstaan zetten we onze eerste stappen op de skilatten. Iedereen deed het heel goed en na een tijdje gleden we al van een lichte helling af.

Moe maar voldaan keerden we terug naar ons hotel voor lekkere wafels of cake. Nu staan de kinderen onder de douche en daarna is het tijd voor het avondeten.

Vanavond spelen we nog bingo en zullen we op tijd ons bedje in kruipen.

Veel knuffels van ons allemaal en tot morgen.