Sneeuwklassen 31.01.2019

Hallo

Onze voorlaatste dag zit er bijna op.

Gisterenavond hebben de monitoren een fijne avondactiviteit georganiseerd. Het was een fruitquiz met vragen en praktische proeven. De zes skigroepen namen het tegen elkaar op. De concentratie was zelfs na een ganse dag skiën erg groot! Er werd ook heel wat afgelachen tussendoor dus weer alleen maar tevreden gezichtjes voor we naar bed gingen.

Vanmorgen lagen nog veel kinderen te slapen toen we hen gingen wekken. De vermoeidheid begint stilaan toch wat groter te worden…

Na een stevig ontbijt was het tijd voor de volgende skiles. Het gaat steeds vlotter en vlotter en er wordt meer en meer gelachen en gebabbeld terwijl de kinderen skiën. Dat is een teken dat iedereen zich zekerder en zekerder op de latten voelt. Ook namiddag was er skiles en gingen er vier groepen helemaal naar Peio3000. Het was mooi om te zien hoe ze in slangetjes naar beneden skieden. Eenmaal beneden waren ze natuurlijk zo fier als een gieter.

Nu staat iedereen onder de douche en maken de kinderen zich klaar voor de langverwachte fuif. Het belooft een swingende laatste avondactiviteit te worden!

Nog één keer slapen in Peio en dan zit het er morgenavond weer op. Ondanks de fijne week kijken we er toch naar uit om naar huis te komen. Het wordt zeker een fijn weerzien!

Dikke zoenen en tot gauw..  ???