Sneeuwklassen 30.01.2019

Ciao

Hier zijn we weer met een update uit Peio.

Onze sneeuwklassers maken het nog steeds opperbest.

De playbackshow van gisterenavond was een schot in de roos. Maar liefst tien groepen gaven het beste van zichzelf en amuseerden zich kostelijk. Ook de kinderen die niet optraden, hebben veel plezier beleefd aan de spetterende show. Uiteindelijk eindigden er drie groepen ex aequo op de eerste plaats: twee groepen van Herk en één van Donk. Mila, Alissa, Fraukje en Noa glunderden na hun mooie overwinning maar ook de andere deelnemers waren tevreden. Na deze show kropen we onder de wol en was het weer een rustige nacht.

Vandaag stond er weer een ganse skidag op het programma. Onze skiërs oefenden verder om hun skitechniek te verbeteren en dat lukte hen aardig. De valpartijen worden schaatsers en het plezier wordt groter. Niets dan blije gezichten dus op de latten.

Vanavond organiseren de monitoren de avondactiviteit. We zijn benieuwd wat het gaat worden!

Morgen brengen we hier verslag over uit!

 

Dikke knuffels en tot morgen.