Sneeuwklassen 29.01.2019

Hallo

Hier weer wat nieuws uit Peio.

Eerst een update van gisterenavond. Senne en Dorothea speelden de halve finale van vier-op-een-rij. Ze wonnen allebei dus kregen we een Donkse finale. Daarin trok Senne aan het langste eind, maar ook Dorothea was fier op haar prestatie. En wij natuurlijk allemaal heel fier op hen.

Na het avondeten was het tijd voor de casinoavond. Ook hier werd er veel plezier beleefd en ja hoor, weer een Donkse winnaar! Mila was de beste gokker van de avond en zij was natuurlijk ook heel blij. Hopelijk blijven we in ’the winning mood’ en kapen we ook vanavond bij de playback een prijs weg. ?

Vandaag stond er een rustdag op het programma. Er werd dus niet geskied, maar wel andere activiteiten. Eerst sliepen we vanmorgen wat langer en dat was zeer welkom. Na het ontbijt namen we eerst de kleine gondel naar 2000 meter en daar namen we de grote gondel naar Peio3000. In deze gondel konden we met de hele bende samen naar boven. Dat was een hele belevenis en iedereen genoot van het prachtige uitzicht. De zon was vandaag van de partij en zorgde voor prachtige vergezichten vanop de top. We poseerden voor enkele prachtige foto’s en we namen ook individuele foto’s van alle kinderen.

Na het middagmaal hielden we platte rust en daarna maakten we een mooie wandeling. We wandelden ruim een uur naar boven en onze fysiek werd danig op de proef gesteld. Naar beneden ging gelukkig veel sneller…

Eenmaal beneden gingen we naar de winkel om wat souvenirs te kopen en om wat proviand in te slaan.

Je ziet… zelfs op onze rustdag hebben we niet stil gezeten!

Morgen zijn we er weer met meer nieuws.

 

Lieve groetjes van ons allemaal!