Sneeuwklassen 28.01.2019

Hallo

 

Dag drie van de sneeuwklassen is weer een topdag geworden.

Gisterenavond speelden we vier-op-een-rij. Er werd heel geconcentreerd gespeeld en iedereen had een fijne avond. Uiteindelijk sloten we de avond af met de kwartfinales omdat het anders te laat werd. De halve finale en de finale spelen we straks voor het avondeten. Senne en Dorothea staan allebei in een halve finale. Met een beetje geluk krijgen we straks een ‘Donkse’ finale.

Vandaag stonden er weer twee skilessen op het programma. Voormiddag was het nog wat bewolkt, maar namiddag was de zon van de partij. Het skiën gaat alweer wat beter. Iedereen neemt één of andere lift en komt via de blauwe of rode piste naar beneden. De gevorderde skiërs gingen ook even langs het ‘funpark’ voor enkele fijne hindernissen. We zien ook alle kinderen genieten nu het wat beter gaat en dat is uiteindelijk de bedoeling!

Het eten in het hotel is ook top! ’s Morgens is er een buffet met broodjes en beleg maar vooral de croissants zijn erg in trek. ’s Middags en ’s avonds is er een buffet met koude groenten, broodjes, soep en natuurlijk vlees met frietjes of pasta. We komen dus zeker niet om van de honger.

Vanavond staat de casinoavond op het programma en die zal zeker en vast ook in de smaak vallen.

We willen langs deze weg ook groetjes overbrengen naar alle kinderen, juffen en meesters op school. En natuurlijk heel veel knuffels voor de mama’s en papa’s, broers en zussen.

Tot morgen!