Sneeuwklassen 26.01.2019

Hallo iedereen

Onze eerste dag zit er bijna op.

Gisterenavond vertrokken we vol goede moed naar Peio. Iedereen was een beetje zenuwachtig maar eenmaal vertrokken, zat de sfeer er goed in.

We keken een filmpje, lazen wat, speelden een spelletje of babbelden gezellig met elkaar. Rond 23.00 uur hielden we halt om de benen te strekken en om een sanitaire stop te maken. Daarna gingen de lichten  uit en waren sommige kinderen snel in dromenland. Over het algemeen sliep iedereen redelijk goed.

Vanmorgen rond half zeven werden we wakker en iets later stonden we stil… Waarschijnlijk was er ergens een ongeval gebeurd en het duurde twee uur vooraleer we verder konden rijden. Uiteindelijk kwamen we rond kwart voor één vanmiddag aan op onze bestemming. We mochten dadelijk aan tafel en iedereen genoot van de lekkere maaltijd.

Na het middageten werd de bus uitgeladen en installeerden we ons in onze kamers. We trokken onze skikledij aan en gingen vervolgens onze skischoenen passen.

Dan was het eindelijk zover: de eerste stappen op de latten. Na een uurtje gleed iedereen al rustig een stukje naar beneden.

Nu staat iedereen onder de douche en om 18.30 gaan we terug eten. Daarna is het bingoavond en rond 21.00 uur kruipen we onder de wol. Waarschijnlijk zal iedereen snel in dromenland zijn.

Op de fotopagina van de website vinden jullie straks al enkele sfeerfoto’s!

 

Dikke knuffels van ons allemaal en tot morgen!