Sint en piet op school

Gisteren was het eindelijk de grote dag. Sint en piet brachten een bezoek aan onze school. Onze kinderen keken er echt naar uit en ze hadden veel plezier. Maar liefst vier pieten had de sint meegebracht: bakpiet, leerlingpiet, acrobatenpiet en verliefde piet. Gelukkig waren ze heel lief en vooral grappig. Ook de sint was blij op school te zijn. Hij beloofde ook om vannacht langs te komen met cadeaus en hij hield woord. Vanmorgen vonden we in alle klassen mooie cadeautjes en iedereen was natuurlijk dolgelukkig.

Wij willen langs deze weg ook nog eens alle ouders, grootouders en sympathisanten bedanken voor hun steun tijdens onze Tekenfund actie, de restaurantdagen en het circus. Zo konden we sint en piet sponsoren voor cadeaus. Bedankt allemaal!

Via onderstaande link kan u heel wat foto’s bekijken van een geslaagd sinterklaasfeest:

https://drive.google.com/drive/folders/1aj3RKoKxYTapky72UPlB4WpFHdFAyT51?ogsrc=32