Sneeuwklassen maandag 26 februari 2018

Hallo iedereen

 

Hier zijn we weer met een update vanuit Pejo.

Ook onze derde dag is weer vlot verlopen. Vandaag stond er zowel voormiddag als namiddag een skiles op het programma. Onze jongens en meisjes deden hun uiterste best om de techniek van het skiën onder de knie te krijgen. En dat lukt wonderwel. Iedereen is met de zetellift naar boven gegaan en oefent op de blauwe piste. Er zijn al beginners die helemaal naar boven gingen en in een mooi slangetje naar beneden kwamen. Bij anderen gaat het wat moeizamer maar iedereen boekt vooruitgang. Moe maar voldaan was het zojuist tijd voor het vieruurtje.

Het eten hier in het hotel valt heel goed mee. ’s Morgens is er een uitgebreid ontbijtbuffet met voor ieder wat wils. Als middagmaal is er saladebar en staat er pasta of risotto op het menu. ’s Avonds is er weer saladebar, is er soep of pasta als voorgerecht gevolgd door een hoofdschotel en ten slotte staat er nog een dessert op het menu. We zullen dus zeker niet omkomen van de honger!

Gisterenavond was er ons ‘vier-op-een-rij-tornooi’. Iedereen speelde uiteraard om te winnen maar er kunnen maar twee finalisten zijn. Deze grote finale vindt vanavond voor de casinoavond plaats. Onze Bram zal het in de finale opnemen tegen Aerjen van Herk. Dat wordt spannend…

Vandaag werd een ijskoude dag maar uiteindelijk viel de koude best mee. Er is niemand die geklaagd heeft van koude handen of koude voeten. De zon was vandaag op volop van de partij wat resulteerde in een prachtige dag. Hopelijk morgen meer van dat.

 

Heel veel lieve groetjes van ons allemaal!

https://drive.google.com/drive/folders/1ZqDIx1hPpfNSr5Wq8ynOJw4ko0Jym8bx