Sneeuwklassen zondag 25 februari 2018

Hallo

Dag twee zit erop. En alles is nog steeds ‘picobello’!

Gisterenavond hadden we de bingoavond en die verliep heel rustig. Iedereen was geconcentreerd en het was muisstil. Voor onze oren was dat een zaligheid want de overige momenten is er steeds veel animo. Dat bewijst alleen maar dat iedereen zich heel goed amuseert.

Vanmorgen moesten we de meeste kinderen wakker maken, ze sliepen allemaal heel goed en dat was nodig na de vermoeiende eerste dag. De sfeer aan de ontbijttafel was opperbest want we hadden heel veel zin in de eerste echte skilessen die vandaag op het programma stonden.

Na het indelen in skigroepen werden de eerste oefeningen uitgelegd en met vallen en opstaan werden ze tot een goed einde gebracht. Degenen die wat bang waren voor wat ging komen, kwamen om twaalf uur met een brede glimlach terug beneden. Iedereen tevreden!

Ook namiddag werd er goed geoefend. Het was voor de meeste van onze leerlingen ook de eerste keer dat ze in een gondellift zaten. Dat op zich was al een hele belevenis. We konden wel niet genieten van het uitzicht omdat het bewolkt was en omdat het sneeuwde. Maar wat zouden sneeuwklassen zijn zonder verse sneeuw….?

Morgen moeten we normaal gezien wel een prachtige dag krijgen en dan zal dit ruimschoots goedgemaakt worden. De temperatuur viel vandaag ook nog mee. Het was wel een stuk kouder dan gisteren maar we hebben nog geen kou geleden.

Nu staat iedereen onder de douche en worden de eerste kaartjes en brieven geschreven. Jullie krijgen binnenkort dus wat nieuws van jullie oogappels.

Na het eten staat het ‘vier-op-een-rij-tornooi’ op het programma. En daarna is het alweer bedtijd.

 

Zoals je ziet is alles hier prima in orde. Af en toe een beetje heimwee maar ook dat valt reuze mee.

Morgen zijn we er weer met meer nieuws uit Pejo.

https://drive.google.com/drive/folders/1Fh-V3xGhjYxRygu7wsqxKRxSpD2us1Xk

Dikke knuffel aan iedereen!