Sneeuwklassen zaterdag 24 februari 2018

Hallo

 

Hier zijn we met het eerste verslag vanuit Pejo.

Na weken aftellen, was het gisteren eindelijk zover. We konden op sneeuwklassen vertrekken. Rond acht uur gisterenavond begonnen we aan ons avontuur.

Het afscheid viel sommigen wat zwaar maar eens we op de autostrade waren, verdwenen de tranen heel snel. Er werden spelletjes gespeeld, er werd gelezen en vooral werd er heel veel gebabbeld en gelachen. We keken ook naar een film en al gauw vielen de eerste ogen stilletjes dicht. Maar vooraleer de lichten echt helemaal uit gingen, hielden we even halt om een frisse neus te halen en om naar het toilet te gaan.

Eens terug vertrokken, gingen de lichten uit waren er sommigen al heel snel in dromenland. Anderen konden dan weer moeilijk de slaap vatten… maar uiteindelijk heeft iedereen toch wel wat geslapen. Rond half zeven vanochtend werd iedereen zo stilaan wakker. We waren nu toch wel nieuwsgierig om te zien waar ons hotel nu ergens lag. Rond tien uur arriveerden we in Pejo. Onze buschauffeurs hebben ons veilig op onze bestemming gebracht en daar zijn wij (en jullie zeker ) heel blij om.

Eenmaal de kamers verdeeld waren, werden de koffers uitgepakt en was het tijd voor het middagmaal. We konden proeven van de saladebar en kregen daarna een lekkere pasta gevolgd door een dessertje. Ook vanavond staat er waarschijnlijk weer heel wat lekkers op het menu.

Namiddag gingen we onze skischoenen passen en zetten we onze eerste stappen op de lange latten. Het werd een fijne maar soms vermoeiende ervaring voor onze kapoenen. Wat onverwacht was…, was het weer. Nee, nog geen diepvriestemperaturen hier vandaag maar een warme lentedag. Die hebben we toch maar gehad en we genoten met volle teugen van het zonnetje.

Na het vieruurtje was het tijd voor een warme douche en zo dadelijk gaan we eten.

Vanavond is het bingoavond en daarna is het bedtijd. Iedereen zal ongetwijfeld heel snel in slaap vallen.

 

Heel veel lieve groeten en dikke knuffels van ons allemaal!

 

Foto’s:

https://drive.google.com/drive/folders/1FjxJhGS_H8d_ZBqm7nLXzxx3P7gv-RHM