Sneeuwklassen 02.02.2017

Hallo

Onze voorlaatste dag zit er bijna op en het was weer leuk.

Ook de playback gisterenavond was een voltreffer. Alle deelnemers zetten hun beste beentje voor en voor de toeschouwers was het een mooi schouwspel. De groepjes van Donk deden het ook heel goed. De act van de meisjes behaalde een gedeelde eerste plaats. Marthe, Julie, Kaat, Yara en Emma blonken in hun glitterpakjes. Maar deelnemen was uiteraard belangrijker dan winnen en iedereen amuseerde zich en was na afloop tevreden. Bij het laatste optreden van de avond stond iedereen spontaan recht en werd het een groepsoptreden om de avond af te sluiten. Moe maar voldaan kropen we in ons bedje voor een welverdiende nachtrust.

Vandaag gingen we weer een ganse dag skiën. Het weer was niet echt goed. Voormiddag was het bewolkt en namiddag hing er dichte mist. Dat was niet zo fijn maar we lieten het niet aan ons hart komen. We waren voorzichtig en iedereen deed het weer prima. Namiddag wilden we een ‘superslang’ maken met alle groepen en monitoren maar omwille van de mist kon dit niet door gaan. Morgen doen we een nieuwe poging en hopelijk kunnen we het dan wel op de gevoelige plaat vastleggen.

Ondertussen staan de kinderen weer onder de douche en zijn ze stilaan hun valies aan het maken. Morgen gaan we nog een ganse dag skiën en na het avondeten vertrekken we richting Donk. We zullen niet voor negen uur thuis zijn. De buschauffeurs schatten ergens rond tien uur. Zoals afgesproken zullen we een uurtje op voorhand de telefoonketting in werking stellen zodat iedereen paraat is om ons te verwelkomen.

We kijken er toch wel stilletjes naar uit om terug naar huis te komen. Het was superleuk maar we zijn ook blij om bijna thuis te zijn. Straks staat er eerst nog onze fuif op het programma. Een fijne afsluiter van fijne sneeuwklassen!

Morgen proberen we nog een kort verslag te plaatsen als we er tijd voor hebben. En anders… tot zaterdag!