Sneeuwklassen 30.01.2017

Ciao!

Ons dagje Pejo verliep weer vlekkeloos.

Gisterenavond stond ons ‘vier-op-een-rij-tornooi’ op het programma. Het werd een leuke en spannende avond. Na heel wat partijtjes kwamen er twee finalisten uit de bus, twee kinderen van Herk. Maar die van Donk deden het verre van slecht. Yara stond in de halve finale maar moest nipt de duimen leggen. Maar niet getreurd, we amuseerden ons en dat is het belangrijkste. De finale wordt vanavond betwist.

Vandaag stonden er twee skilessen op het programma. Zoals verwacht ging (gleed) het weer wat vlotter. Iedereen neemt de zetellift of de gondel en er wordt mooi in slangetjes naar beneden gegleden! Ze hebben stilaan de techniek onder de knieën en dan is het zoveel fijner. De gevorderden namen de grote gondel tot op 3000 meter om van daar naar beneden te skiën. Ook zij waren heel fier op hun prestaties. Niets dan lachende gezichten dus na afloop van de les.

Nu staat iedereen onder de douche en worden er kaartjes en brieven geschreven. Dus we hopen dat het nieuws van onze kapoenen voor vrijdag in Donk en omstreken geraakt.

Nu komt de volgende kamer aan het woord.

“Deze morgen te vroeg opgestaan en na het ontbijt gaan skiën. het was supertof. Deze middag als voorgerecht pasta en als hoofdgerecht aardappelen met kip. Namiddag weer gaan skiën en het was weer tof. Na het skiën een lekker vieruurtje en dan was het tijd om ons te wassen. Straks is het casino-avond, ook weer supertof. Groetjes van Lander, Luka en Milan.

 

Een dikke zoen van ons allemaal!