Sneeuwklassen 29.01.2017

Hallo allemaal

Vandaag hebben we een leuke maar vermoeiende dag achter de rug.

Na een deugddoende nachtrust was iedereen weer fit om nieuwe avonturen te beleven. We hadden ook reuzehonger en smulden van een lekker ontbijt. Over het eten valt er niet te klagen. Het ontbijt is uitgebreid met heel veel lekkere, zoete dingen en dat gaat er goed in. ’s Middags en ’s avonds is er een uitgebreide warme maaltijd met eerst saladebar, dan pasta gevolgd door vlees en aardappelen en tot slot een dessert. Omkomen van de honger zullen we hier niet doen!

Voormiddag en namiddag stonden er twee uur skiën op het programma. We gingen allemaal met de gondel naar boven om daar op de beginnerspiste te oefenen. Dat was voor de meesten onder een heel avontuur! Het skiën ging met vallen en opstaan maar iedereen deed zijn best. Namiddag ging het al een stuk beter en onder een stralende zon genoten we van de sneeuw en van het skiën.

Eenmaal terug in het hotel was het tijd voor het vieruurtje en ook toen werd er gesmuld van al het lekkers dat we van thuis meekregen. We willen iedereen hiervoor bedanken!

Na een verkwikkende douche en een stevige maaltijd is het tijd voor een tornooi vier-op-een-rij en daarna zullen we zalig slapen van al de inspanningen.

Hier een paar woordjes van Yorge en Dries. De anderen komen de volgende dagen aan het woord: “We hebben een superleuke dag gehad. Eerst lekker ontbeten en dan twee uur geskied. Na het middageten weer twee uur op de latten en hopelijk nu een lekker avondmaal! Groetjes Yorge en Dries.”

 

Tot morgen allemaal.