Sneeuwklassen 28.01.2017

Hallo

Hier het eerste verslag van onze sneeuwklassen.

Allereerst even zeggen dat de internetverbinding hier heel slecht is. We proberen het verslag door te sturen en hopelijk ook wat foto’s.

Gisteren vertrokken we rond half acht richting Italië. Een nieuwe bestemming voor onze sneeuwklassen en dus voor iedereen een groot avontuur.

De busreis verliep heel vlot. Na een film en een sanitaire stop gingen de lichten rond half elf uit. Niet iedereen viel snel in slaap maar uiteindelijk vertoefde iedereen toch een tijdje in dromenland.

Toen we vanmorgen wakker werden zagen we een besneeuwd landschap maar hoe dichter we bij onze bestemming kwamen, hoe minder sneeuw er lag. Het uitzicht was wel de moeite waard en we hoorden veel ‘wauw’ en ‘sjiek’. De eerste indrukken waren dus wel goed.

Rond half elf kwamen we aan in Pejo en konden we naar onze kamers. Nadat iedereen zich had geïnstalleerd, mochten we aan tafel voor het middageten. De kennismaking met de Italiaanse keuken viel in de smaak en iedereen genoot van de maaltijd.

Dan was het tijd om onze skikleding aan te doen en om naar het dorp te wandelen. Daar pasten we onze skischoenen en stond een skigewenning op het programma. Het was soms puffen en zweten maar uiteindelijk gleed iedereen al over de sneeuw.

Moe maar voldaan staan onze jongens en meisjes nu onder de douche. Om half zeven gaan we eten en vanavond houden we de bingoavond.

We zijn er zeker van dat we vannacht als roosjes zullen slapen.

Heel veel lieve knuffels van ons allemaal en tot morgen!