Sneeuwklassen dag 7: 11.03.2016

Hoi

Onze laatste dag in Sankt-Martin zit er bijna op.

Gisterenavond hebben we veel plezier gemaakt op ons fuifje. Onder leiding van onze DJ meester Jurgen werd het een fijne muzikale avond. Er werd heel wat gedanst, gezongen en gelachen. Meester Jonas en meester Pieter dansten een gans eavond met de kinderen van hun klas en het mag gezegd… ze kunnen er wat van. Rond kwart voor tien klonken de laatste deuntjes door de boxen en toen we rond tien uur in ons bed kropen, was het weer snel stil.

Deze morgen werden de koffers gepakt vooraleer we gingen ontbijten. Er moest heel wat geduwd en getrokken worden om alles er weer in te krijgen.

Na het ontbijt was het tijd voor de laatste skidag. We genoten allemaal van de laatste afdalingen en van de sneeuw en de bergen. Met gemengde gevoelens nemen we afscheid van deze sneeuwklassen. Aan de ene kant zijn we blij om jullie weer allemaal terug te zien, aan de andere kant konden we gerust nog wat blijven. Maar aan alle mooie liedjes komt een eind dus ook aan deze sneeuwklassen.

Meester Jonas, meester Jurgen en ikzelf zijn heel fier op onze meisjes en jongens. Ze zijn super flink geweest: heel veel inzet bij het skiën, heel goed gegeten, heel enthousiast bij de avondactiviteiten, goed geslapen maar vooral heel braaf  geweest en heel veel plezier gemaakt!!! Wij hebben genoten van al die blije gezichten!

Nu kort het heel snel af, we stappen rond een uur of half acht op de bus en zonder files mogen jullie ons in de vroege ochtend in Donk verwachten. Leg die GSM’s maar naast het bed want wij komen er aan!

 

Dikke knuffels en tot gauw!