Sneeuwklassen dag 5: 09.03.2016

Hallo

 

Wat een avonturen hebben we weer beleefd…

Het begon gisterenavond met de monitorenavond. Ze organiseerden een ‘super fruitquiz’. Het was heel leuk en er werd heel wat afgelachen. Er was ook een praktische proef bij, namelijk een zo groot mogelijke hap nemen uit een stuk fruit of groente. Er waren kinderen die het presteerden om een grote hap uit een citroen te nemen. Een jongen van Herk stak zelfs de ganse citroen in zijn mond! Het waren hilarische taferelen.

Vanmorgen ontwaakten we onder een stralend blauwe hemel met slechts enkele wolken. En het werd een super leuk dagje. We gingen tuben en deden een deden een mooie wandeling.

De laatste verslaggevers geven hun indruk van de dag, nl. Kobe, Jasper en Sander.

” Vanmorgen zijn we gaan tuben. Dat ging alvast heel snel. Het werd dus een snelle start van de dag. Daarna zijn we nog naar het winkeltje gegaan om ons te bevoorraden van lekkernijen en drankjes. Toen we terug in het hotel waren hebben we lekkere goulash soep gegeten. Na de platte rust zijn we de berg opgewandeld en een mega sneeuwbal gemaakt. Na het vieruurtje was het repetitie voor de playback show die vanavond plaats vindt!”

Straks krijgen we ongetwijfeld enkele spetterende optredens te zien. Morgen zullen we enkele foto’s doorsturen van de playback show.

Morgen gaan we dan terug skiën en het belooft ook weer een stralend zonnige dag te worden. En daar zullen we nog van genieten.

 

Groetjes van een bende vrolijke skiërs!

 

Foto’s:

https://drive.google.com/a/dezeppelindonk.be/folderview?id=0B_2kCt9nzOBwVGpTLVJ1RFZ4NnM&usp=sharing&tid=1Wue6vmJw1vLjT7hdxuw1T1yKsuMfvmYsA1NWhI8K_LY