Sneeuwklassen dag 4: 08.03.2016

Hallo iedereen

 

Gisterenavond werd het weer een fijne avond. Tijdens de casinoavond werd er heel wat gegokt, voor sommigen met succes, voor anderen was het dan weer wat minder. Maar iedereen vond het fijn en dat is wat telt.

Toen de winnaars gehuldigd waren, gingen we slapen en zoals elke avond was iedereen snel in dromenland.

Vanochtend ontwaakten we weer met een laagje verse sneeuw en het was nog niet de laatste sneeuw die we zouden zien. Nee, het bleef een ganse dag verder sneeuwen en dat was toch wel een ervaring. Het landschap ligt er ondertussen sprookjesachtig bij!

Nu is het de beurt aan de kamer van Ghofrane, Kayoko, Yelina, Mirthe en Lune om de dag samen te vatten.

” Vandaag zijn we een ganse dag gaan skiën. Voormiddag oefende iedereen op de beginnerspiste. Daarna zijn we lekker gaan eten (croque-monsieur). Namiddag bleven de beginners op de kleine lift, de gevorderden gingen naar de grote lift. De laatste beginners nemen nu ook de lift, dus iedereen is goed aan het skiën!”

Na het skiën was iedereen wel wat moe dus zal de douche vandaag extra deugd doen. Na het eten staat ons nog een verrassing te wachten. De monitoren zullen de avondactiviteit verzorgen en wat dat zal worden, zullen we straks pas weten. Toch best spannend.

Lieve mama’s, papa’s, oma’s, opa’s, familie en vrienden: we missen jullie wel wat maar niet te fel. We amuseren ons nog steeds super goed!

Speciale groeten vandaag voor onze klasgenoten thuis want jullie missen we ook!

 

Groetjes van ons allemaal!

 

Foto’s:

https://drive.google.com/drive/folders/0B_2kCt9nzOBwMzBGMVhmUEFCMFU