Twitter response:

School – Nieuws

CIRCUS Zeppolini

Wij zijn nog steeds aan het nagenieten van de prestaties van al onze kleine en grote artiesten. Nogmaals een dikke proficiat aan iedereen die er mee een succes van maakte. Via onderstaande link kan u de video bekijken met fragmenten van zowel vrijdag als zaterdag. Nog een bedankje richting onze twee cameramannen Jos Vanbergen en Dirk Devleeschouwer!

Je kan het filmpje bekijken via: https://youtu.be/gi0mM07SoNY

Indien je wil, kan je het ook downloaden zodat je het zelf ook hebt. Let op: het is een bestand van 5gb. Downloaden kan via: https://drive.google.com/drive/folders/1QJ-ZwB2maj9VKMBWUigQQn0qNCNFidH_

Sint en zijn pieten op bezoek.

Gisteren kregen we hoog bezoek op school. Sint en zijn pieten kwamen ons een bezoekje brengen. Onze kinderen vonden het heel fijn en  ‘circuspiet’ en ‘verliefde piet’ haalden heel wat streken uit. De sint vond dat we allemaal heel flink geweest waren en daarom waren er heel wat cadeautjes voor onze kinderen. We kregen weer heel wat leuk materiaal voor onze speelplaats en de kleuters kregen nog wat speelgoed voor in de klassen. Een dikke dankuwel voor sint en piet van ons allemaal!

Je kan de foto’s bekijken via onderstaande link:

https://drive.google.com/drive/folders/1VjIY1-zQ8PAGxBORfb3HguimesurnBm4

Dag van de jeugdvereniging

Bekijk hier de foto’s van de dag van de jeugdbeweging!

https://drive.google.com/drive/folders/0B_2kCt9nzOBwYTh1dXI3X1g0cG8

Hapje Stapje ouderraad 22 oktober 2017

Op zondag 22 oktober organiseert onze ouderraad voor de tweede maal ‘Hapje Stapje’. Kom jij ook langs om een mooie wandeling te maken en onderweg te smullen van heel wat lekkers?

Bij slecht weer zullen de activiteiten plaats vinden in de parochiezaal!

foto van Dirk Konings.

Sponsorloop

De weergoden waren ons afgelopen vrijdag goed gezind. Ondanks de talrijke regenbuien hielden we het droog voor onze sponsorloop. Het zonnetje was zelfs van de partij om onze sportievelingen een hart onder de riem te steken. En of onze leerlingen het goed deden… Van klein tot groot, iedereen deed heel erg zijn best en er werden heel wat kilometers gelopen. Het was ook fijn om zoveel supporters te hebben, zowel voor de kleuters als voor de leerlingen van het lager. Via deze weg willen we hen heel fel bedanken voor hun steun. En natuurlijk een dikke merci aan iedereen die gesponsord heeft! We zullen de opbrengst investeren in onze speelplaats en speelweide. NOGMAALS BEDANKT AAN IEDEREEN!!! De foto’s zijn te bekijken via onderstaande link:

https://drive.google.com/drive/folders/0B_2kCt9nzOBwM3lsTldwa2JQMzA

Scholenveldloop

Namiddag hebben heel wat leerlingen van het lager meegelopen met de scholenveldloop. Onder een stralend zonnetje werd er in verschillende reeksen gelopen en enkele leerlingen haalden het podium.

Een dikke proficiat aan iedereen die deelnam voor de puike prestaties en de sportieve inzet!

Via onderstaande link kan u de foto’s bekijken:

https://drive.google.com/drive/folders/0B_2kCt9nzOBwbi1tV01iNWlJc28

Strapdag

We troffen het vandaag met het weer om onze ‘STRAPDAG’ te houden!

Vanmorgen kwamen veel kinderen te voet of met de fiets naar school. Aan de schoolpoort werden ze al meteen beloond door de ouderraad indien ze hun fluo droegen. Op de speelplaats werden dan de ‘strapbandjes’ uitgedeeld.

Om half vier was er het grote dansmoment. Iedereen had in de klas geoefend en dus werd er naar hartenlust gezongen en gedanst.

Je kan onze ‘strappers’ bekijken via onderstaande link!

https://drive.google.com/drive/folders/0B_2kCt9nzOBwWEkyVGU3T2M3TU0

 

Dag van de sportclub

Woensdag was het ‘Dag van de sportclub’. Ook dit jaar kwamen heel wat kinderen in sportieve outfit naar school.

Bekijk de foto’s via deze link:

https://drive.google.com/drive/folders/0B_2kCt9nzOBwNzNBemdHTmx6ZnM

 

Springkasteel ouderraad

Gisteren was het zover… eindelijk een droge dag! Dus was het tijd voor onze beloning van de ouderraad voor het dragen van de fluovesten vorig schooljaar . We kregen de ganse dag een mooi groot springkasteel op school. En of we ervan genoten! We zagen niets dan lachende gezichten en we hoorden de hele dag vreugdekreten. Alvast nog eens bedankt aan de ouderraad voor die fijne beloning!

Eerste schooldag

Onder een stralend zonnetje kwamen onze leerlingen vandaag naar school voor de start van het nieuwe schooljaar. Het werd een blij weerzien met alle vrienden en vriendinnetjes en een kennismaking met de nieuwe juf of meester. Op de foto’s in bijlage kunnen jullie wat sfeerbeelden van vanmorgen terugvinden!